Doprava a platba

Platby za objednávku lze realizovat jedním z těchto způsobů:

1. Hotově při osobním odběru

2. Na dobírku přepravní společností

3. Převodem na účet dodavatele – dodavatel upozorňuje odběratele, že zboží je expedováno až po připsání částky na účet dodavatele! (pro rychlé vyřízení objednávky tedy doporučujeme volit raději platbu na dobírku). Pokud nebude objednávka uhrazena do 7 pracovních dnů, bude objednávka automaticky stornována. Údaje pro bankovní převod v CZK: Číslo účtu: 74496133 / 0300 (ČSOB), jako variabilní symbol slouží číslo objednávky.

4. Pomocí online platební brány ComGate – platba kartou, online bankovní převod

 

Bližší informace k dopravě:

1. Osobní odběr v provozovně:

VOLF kancelářské potřeby spol. s r.o., Dubenská 512/1, 370 05 České Budějovice – zdarma

Otevírací doba: pondělí–čtvrtek 7:30 - 15:30 hod., pátek 7:30 - 14:30 hod.

2. Česká pošta

Balík do ruky - 99 Kč (dobírka + 30 Kč), max. váha objednávky je 25 kg, při přesahu této váhy je cena dopravy automaticky navýšena. Doručení zásilky na zadanou adresu v objednávce. Platba objednávky je možná dobírkou, převodem nebo pomocí online platební brány ComGate.

3. Přepravní společnost GLS

GLS - 99 Kč (dobírka + 30 Kč), max. váha objednávky je 25 kg, při přesahu této váhy je cena dopravy automaticky navýšena. Doručení zásilky na zadanou adresu v objednávce. Platba objednávky je možná dobírkou, převodem nebo pomocí online platební brány ComGate.

 

Doprava zdarma je od částky 2000 Kč včetně DPH.

Doprava zdarma se nevztahuje na velkoobchodní zákazníky. V případě zájmu o dlouhodobou spolupráci a výhodnější ceny za dopravné nás kontaktujte.